Overlijden

National cancer institute Bx Xg TQ Ew1 M4 unsplash

Wat gebeurt er met mijn vermogen als ik overlijd

Je wilt er niet elke dag mee bezig zijn, maar toch kan het zomaar ineens werkelijkheid zijn. Dan is het goed dat je hebt nagedacht over wat jouw nabestaanden willen en wat jouw laatste wensen zijn. Onze persoonlijke adviseur helpt jou graag tijdens een gesprek om hier al zo goed mogelijk in vooruit te kunnen kijken.

Wat kunnen wij doen

Wanneer jij of je partner komt te overlijden verandert er veel in een financiële situatie. Vragen over nalatenschap, wat is vastgelegd in een testament, erfbelasting en schulden zijn belangrijk om te bespreken. Want je wilt je partner of andere erfgenamen zo goed mogelijk achterlaten. Verplichtingen zijn er in Nederland veel, zo ook bij het overlijden van je partner. Je moet het overlijden melden bij de Gemeente zodat overheidsinstanties, als SVB en UWV, geïnformeerd worden over het overlijden. Onze persoonlijke adviseur helpt jou graag tijdens een gesprek om hier al zo goed mogelijk in vooruit te kunnen kijken.

Contact

Nalatenschap

Als jij komt te overlijden hebben nabestaanden recht op jouw nalatenschap. Dit kan bestaan uit bezittingen maar ook uit schulden. Wat zijn voor jou de beste keuzes en hoe kun je deze vastleggen. Wij denken met je mee, zodat je alles goed geregeld hebt voor jouw nabestaanden. Wij kunnen jou het best adviseren als we samen kijken naar de mogelijkheden en wensen.

Testament

Zonder testament wordt de nalatenschap volgens de wettelijke regels verdeeld. Dit kan fiscaal nadelig uitpakken. Het is belangrijk om dit op tijd te regelen, om vervelende situaties te voorkomen. Wij kunnen jou het best adviseren als we samen kijken naar de mogelijkheden en wensen.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Img pand

Baartman Borne

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 074 - 266 2127

Afspraak maken